alla helgons dag

2009-10-31, 11:51:12 / Kategori: Vardagsbestyr


Godmorgon alla helgons dag!
Har duschat, ätit fruskost och ska snart åka iväg. Ska åka till farbrors grav med lite ljus. Sen blir det hem igen och städa lite tillsammans med min karl. Och i eftermiddag ska förhoppningsvis nina komma förbi på lite fika! Men nu ska jag fixa till mig. Later!

26.10.09

2009-10-26, 14:23:26 / Kategori: Vardagsbestyr
Hej måndag!

Idag har jag mest gjort ingenting. Varit hemma och vilat osv. Men nu ska jag hoppa i duschen och göra mig fin för snart ska jag åka in till stan för att möta upp min O. Sen ska vi strosa på stan, fika och kika i butiker. Bara ha det fint helt enkelt! Men nu har jag inte tid o sitta här mer o skriva.. Later!

tuesday

2009-10-20, 17:52:56 / Kategori: Vardagsbestyr


Har haft en svinigt bra dag idag även om jag känner mig helt knockad just nu. Alltså super-super trött. Gick upp lite för sent imorse och fick stressa iväg litegranna. Gick till hsb-kontoret och det hjälpte ju inte ett piss att ens gå dit. Sen luncha med Sandra, var så himla roligt o se henne igen. Sen fikade vi med. Sen sa vi hejdå och jag gick och fick en spruta. Gick fin fint och nu är jag hemma och myser i soffan. Så fort jag satte mig ner så vart jag tokigt trött.. Ska ro ihop lite middag lite senare o kika på Desperate Housewives med min karl. Later!

morgon

2009-10-15, 06:33:48 / Kategori: Vardagsbestyr


Godmorgon! Har varit dålig uppdatering på sistonde jag vet, men jag har haft annat för mig. Men nu ska det bli ändring på det, iaf efter helgen! Har varit uppe sen halv 5 ungefär.. Va tufft att komma upp men nu är man ju ändå uppe. Har nämligen tvätt-tid mellan 5 och 8 idag. Men så kan det gå när man måste tvätta innan man åker iväg. Jag och mamma ska nämligen ta en tjejtur upp till mormor idag. Hoppar på tåget i eftermiddag och stannar hela helgen. Träffa sandra & co och så måste jag passa på att träffa mitt nya kusinbarn med när jag ändå är där.

Så idag ska jag tvätta klart, fixa rentvätten, hoppa in i duschen, åka till skhlm och gå på apoteket, kolla efter några nya byxor, hem och packa sen hämtar pappa taxi mig och off i go! Mycket på gång idag, så himla skönt att jag fick ledig idag med. Later!

12:21

2009-10-03, 12:24:45 / Kategori: Vardagsbestyr
Godmorgon lördag! Har pressat i mig en ostmacka och ett glas o'boy och det satt riktigt bra i magen. Försöker få upp O men han verkar vara något trött. Hade tänkt åka in till stan och spatsera runt lite. Men vi får se hur det blir. Men nu ska jag mysa lite innan dagen börjar på riktigt. Later!


jajamensan

2009-10-02, 19:57:37 / Kategori: Vardagsbestyr


Nu fuskar jag litegranna. Blev druvor och chips. Men isvattnet det stannar kvar!
Ser ni vilken film det blir..? Fy farao vad bra film. Kunde inte passa bättre en kväll då O inte är hemma. Han skulle nog bara sucka o stöna åt filmen.. Haha. Men nu - movietajm!

borta

2009-10-02, 19:03:46 / Kategori: Vardagsbestyr
Well hey, vart tog den här dagen vägen? Tog sov morgon, gick upp och mös framför tv'n. Sen har jag väl suttit här i soffan mest hela dagen.. Känner mig bättre nu och har varit ute en vända o fått lite frisk luft, röjt undan lite (med betoning på lite) här hemma och nu njuter jag av ett avsnitt av The Rachel Zoe Project med tända ljus, ett glas isvatten och druvor. O åkte iväg för att träffa en vän och jag ska nog ta o gotta till kvällen med en film tror jag..


Later!