valborgsmässoafton

2009-04-30, 18:08:17 / Kategori: Vardagsbestyr



Glad valborg allesammans! Om man nu ens säger så..

Denna dagen började faktiskt riktigt bra, vaknade till solsken och jag ville inte sitta inne hela dagen så jag gick ut en vända. Sen träffade jag Paola för att luncha. Blev en tur till både barnbutiken och babyland för att kika på lite smått och gott till hennes lille. Sen begav vi oss hemmåt. Vi vart helt slutkörda båda två..
Och inget jobb blir det imorgon heller så jag får långledigt..

Ikväll blir det nog bio verkar det som.. Lagomt skönt

GOOGD MORNING

2009-04-29, 10:53:35 / Kategori: Vardagsbestyr


Idag var jag uppe någorlunda med tuppen, dricker thé för halsen och försöker vakna till liv. När jag vaknade och skulle ta upp mobilen för att kika på klockan men ingenting händer. *klick klick* inget händer. Tar i laddaren och har ur den igen. Men nej, ingenting. Då ser jag det. Lite längre ner på sladden är det en viss katt som har festat på den. Det här är andra laddaren som hon gnager sönder nu. Little darling cat..  Så nu ligger mobilen och laddas med en annan laddare. Nu ska jag ta mig en snus och sen snusa på kissen ett slag..

india yes yes

2009-04-28, 14:20:45 / Kategori: Vardagsbestyr


Igår vart det indisk mat. Har ätit på en annan resaurang från samma kedja förr och jag tog samma mat som jag tog på den andra. Lamm. Men jäklar var den var seg på detta ställe! Usch. Men annars var det härligt att komma ut en sväng. Sen vart det måndagsfika as usual..

Men nu ska jag ta mig en dusch och pigga upp mig själv!

. .

2009-04-28, 14:08:56 / Kategori: Vardagsbestyr
Idag är jag riktig krasslig. Sov ända tills för en halvtimma sen.. Tittar ut och ser solen skina och vill bara gå ut! Gaah så deprimerande och så så kasst.

Monday morning

2009-04-27, 13:41:25 / Kategori: Vardagsbestyr


Den här är vad jag ser när jag kikar ut genom vardagsrumsfönstret. Solen skiner lite starkare än vad det ser ut och jag ska ut och njuta av solen! Ska in till stan och möta upp O om några timmar. Sen ska vi hitta på något, får se vad det blir. Men nu ska jag slänga i mig en macka innan jag kreverar av hunger! Later..

INGEN RUBRIK

2009-04-23, 18:43:52 / Kategori: Vardagsbestyr
Jag håller ju på att läsa Shantaram just nu. Den där sjuhelvetes långa boken med sisådär 950 sidor. Remember? Och herregud vad den har varit bra. Men nu har jag fet-fastnat! Jag vill bara skippa hela det här avsnittet och komma till det roliga. Men det går ju inte. Tolle! Riktig jäkla tolle är vad det är. För er som förstår det ordet då. Ville bara informera er om detta..

solsken solsken hela dan

2009-04-23, 17:14:40 / Kategori: Vardagsbestyr


Såhär fin satt jag och väntade på Paola idag. Solen sken som tusan och jag bara njöt. Fick inte känna någon spark men jag fick se alldeles färska bilder på lillen! Käkade med med P i skärholmen och nu är jag alldeles tjock! Ska ta och vila ett litet tag och se på The hills.

Onsdag

2009-04-22, 10:14:42 / Kategori: Vardagsbestyr




Det nalkas jobb. Och efter jobbet ska jag hem, läsa min bok och lägga mig tidigt. Har sovit som en stock igår, var inte det minsta trött när jag la mig men jag bara slocknade. Var som om hela kroppen bara stängdes av, otroligt skönt. Hade en mysig dag igår med mamma och pappa som bjöd på god mat. Sen vart det en chailatte i skärholmen med Paola. 

Men livet är fyllt med guldkorn märker jag. Frågan nu är vart ska jag ta vägen nu? Satt och pratade med pappa till två inatt om allt och ingenting och det va härligt. Men vart ska jag, ska jag bort eller stanna, ska jag göra si eller så? 
Well, nu ska jag kuta till jobbet.. Later!


#2

upside down

2009-04-21, 20:53:44 / Kategori: Vardagsbestyr
Livet är upp och ner just nu och har inte riktigt något att informera er om just nu. Vi hörs..

och plötsligt händer det..

2009-04-21, 00:04:59 / Kategori: Vardagsbestyr


Det finns några guldkorn till vänner som man får hålla hårt i! De ploppar fram när man som mest behöver det, med de rätta orden och stödet. Finns inte ord nog. <3

. . .

2009-04-20, 23:31:59 / Kategori: Vardagsbestyr
Den här dagen hade ju kunnat vara en otroligt mycket bättre dag. Vette tusan vad som ska hända nu eller vad jag ska ta mig till.. Ledig imorgon. Fast inte direkt en morgondag att se fram emot.

Later

GLAD PÅSK

2009-04-11, 21:42:14 / Kategori: Vardagsbestyr
Glad påsk allihopa! Sitter hemma hos morbror med familj och har ätit god påskmiddag med god efterrätt. Överlever ni utan mig? Säkert inte, haha. Ska ut o vara social med allesammans nu, vi är väl runt 8-9 pers här, tänkte bara kika in och säga hej och att jag lever! Goodnight och hoppas ni haft en lika bra påsk som jag har!

onsdags kväll

2009-04-08, 21:35:40 / Kategori: Vardagsbestyr



Och idag var det inget Greys anatomy heller! Attans också. Och idag på jobbet så handlade jag lite saker som behövdes här hemma. Och så glömmer jag påsen på lagret! Jäklarns också. Smöret lär ju vara mysigt imorgonbitti när jag kommer.. suck. Bra jobbat! Men nu ska jag se på svt2. Andreas Malm är där och pratar om sin bok och islamofobi. Låter intressant. Sen blir det sängen och det nya boken!


en jordig gubbe tack

2009-04-07, 22:19:37 / Kategori: Vardagsbestyr

Detta sitter jag och myser med just nu, tröstar mig med det för det va ju inge desperate housewives idag. Bara sport! Fast jag ska snart bädda ner mig med boken tror jag. För imorgon är det ju jobb igen, suck och stön. Men det får lov o gå. Men nu. Liite mer jordgubbar och sen en god bok!



vem är du?

2009-04-07, 21:06:08 / Kategori: Vardagsbestyr



Vem är det? Jag tror jag har en liiten aning om vem det är. Man lär sig på något sätt hur ens vänner skriver och uttrycker sig. Är det du L?

en god bok. jajamensan!

2009-04-07, 19:45:36 / Kategori: Vardagsbestyr

Vilken underbar dag det här har varit. Har varit ute och njutit av solen. Äntligen är solen här! Har köpt fiskmat åt mormor som ska upp till henne och Greger. Köpte också en bok som jag både blivit tipsad om och har läst goda recensioner om.
Nu är jag hemma och har ätit god middag. Ska ta och ordna upp lite tvätt som ligger o väntar, laater!






Denna bok är något tjockare än de andra jag brukar läsa. Då läser jag ut dom på två dagar så nu kanske den här räcker i några dar iaf. Iaf över påsken då får vi hoppas!

it's a beautiful day

2009-04-04, 23:50:01 / Kategori: Vardagsbestyr
Oh my god vilken härlig dag! Har varit ute och njutit i solen och vart på mongolian inne i stan. Nu har vi tvätttid och ska snart knata ner igen och se till så all tvätt blir torr! Se ya!

at last..

2009-04-03, 19:04:40 / Kategori: Vardagsbestyr


Oh jag trodde aldrig att den här dagen skulle ta slut. Men nu är det helg. Äntligen äntligen! Ikväll ska jag och O gosa i soffan och inleda helgen. Nu återstår bara att han ska komma hem. Nå, är det någon som följt med mig hit då från gamla bloggen? Ser att ni är inne och läser, men ingen som säger något. Vill ni läsa om någonting speciellt? Berätta, vilka är ni? Vissa vet jag ju vilka de är och då behöver man inte presentera sig. Om man inte vill då förstås!

jäsning pågår.

2009-04-01, 19:47:05 / Kategori: Vardagsbestyr
Och nu är O hemma. Vi värmde upp lite lasagne-leftovers och gjorde en smarrig sallad. Otroooligt smaskigt var det. Så nu sitter jag här i soffan och jäser och väntar på att Greys ska börja! Innan det ska jag palla ta mig till duschen med. Finns inget bättre än att gå och lägga sig nyduschad i en renbäddad säng. Jag längtar redan nu. Nu ska jag återgå till jäsandet!

cleaning lady

2009-04-01, 15:11:51 / Kategori: Vardagsbestyr

Phuh! Fick ett riktigt psykbryt på sovrummet nyss. Har städat som bara den och håller just nu på och vädrar. Sen ska jag bädda rent. Sen väntar en härlig dusch!

mjau mjau

2009-04-01, 12:12:37 / Kategori: Vardagsbestyr
 

Bidde inge jobb idag då. Utan nu sitter jag hemma och myser med kissen och vindruvor. Eller vafan, kissen är ju jämt ute på balkongen om dagarna nu. Man ser henne bara när hon ska in o kolla läget påväg till lådan. Annars är hon ute på balkongen sålänge solen är  uppe. Men hon tycker om när man kommer ut för att kolla läget, då ska hon showa o visa sig på styva linan. Men blommorna har hon lärt sig att hålla sig undan, duktig liten kisse det där. Men nu är det nog dags för någon slags mat.. För oss båda två tror jag.