Dagens äventyr

2009-05-31, 22:20:59 / Kategori: Vardagsbestyr
Idag har varit en heldag ute. Började med promenad i hettan till Maxi och Be Outdoor. O köpte snus och lite drag inför fisket på semestern. Orkade knappt gå runt ute i hettan.. Men så gick vi hem, bytte om och åkte till Skärholmen. Köpte doppresent och så åkte vi hem till mamma. Blev jättegod mors-dag pastasallad som vi slängde ihop. Satt där och gaggade ett bra tag innan vi gav oss ut igen. Iväg till Nacka där O har jobbat ett halvår för att hämta lite saker och så kom vi hem nyss. Köpte med oss en varsinn hamburgare på grillen som vi smällde i oss här hemma.

Men nu ska det mysas lite innan det blir till att nanna kudden. Nightie!

klädrensning och blommor

2009-05-31, 00:55:25 / Kategori: Vardagsbestyr
Idag när vi var inne i staden mötte vi upp svärmor och O's syster. Vi skulle gå och äta men vi fastnade på hötorget där de sålde ut alla blommor och växter som fanns. Som de alltid gör, men det är så sällan man är inne i stan och kan köpa med sig massa fint till bra pris. Så vi passade på. När vi hade handlat så såg vi en stor kruka med massa liljor i som vi ville ha. Och när O skulle betala för sin mamma så frågade han hur mycket dom skulle ha för den så slängde försäljaren bara ner den i en påse och sa "Varsågod!". En jättefin lilje-krukväxt helt gratis! Så det blev den och lite oregano för vår del.

liljor  oregano



Och nu ikväll så blev jag inspirerad av O som rensade sin garderob för några dagar sen att jag fick ett ryck jag med. Och herregud vad mycket gammalt man har kvar i garderoben. Hittade kläder jag inte haft nytta för på 3-4 år. Tillomed ännu längre sen.. Men så försvann ungefär 1/4 av alla kläder.. Men det lär ju snart fyllas på igen..

kläder
Syns inte så himla bra men det är 2 stora högar med kläder och bakom
dom så är det 2 lika stora högar till.

Men nu ska jag göra kväller, känner att ögonen grusas nu.. Nightie!

thai-massage

2009-05-30, 19:58:02 / Kategori: Vardagsbestyr

Alltså, vår katt har blivit dum i huvudet. Jag tror helt ärligt att det är något fel med henne, antingen är hon sjuk eller så har hon slagit i huvudet jäkligt hårt. I ca en vecka nu så har hon varit extremt gosig. Hela tiden stryka sig emot och gosa in sig i ansiktet. Jamar jämt och ständigt så man blir tokig! Och nej hon löper inte utan detta är något annat. Nyss så gick jag på toaletten och då ska hon självklart med. Hon hoppar upp på tvättkorgen mitt emot toan där jag sitter. Och helt plötsligt ska hon slänga sig ner på rygg för at gosa varpå halva hennes kattkropp hamnar utanför kanten på korgen och hon är påväg i backen. Självklart reagerar jag med att ta emot henne och lyfter upp henne igen. Sen ska hon gosa igen som ingenting. Men så får hon ett ryck och attackerar min hand. Riktigt jäkla bett fick hon till, blodet det sipprade fram. Kattjäkel alltså!

Annars så kom vi hem nästan nyss från stan och massagen. Den var helt jäkla underbar fast jag hade nära till tårar någongång. De misshandlar en men det är så otroligt skönt! Hon använde hela sin kropp för att massera och hon knäckte nog allt som går att knäcka med.. Men dit ska jag absolut igen! Om ni ursäktar så ska jag ta och slänga mig i soffan en stund nu. Later!

lördag

2009-05-30, 09:52:11 / Kategori: Vardagsbestyr
tvätta


Nu tvättas det för fulla muggar! Och solen skiner som bara den. Jag springer ut till tvättstugan i tights och en tunn tröja bara och det är nästan för varmt. Förstår ni värmen då? Snart ska vi ner och vika all torr tvätt. Sen ska jag duscha av mig innan vi åker in till stan för massage. Så jäkla skönt det ska bli. Uppdaterar er om massagen senare idag!

vi ska tvätta, vi ska städa..

2009-05-29, 23:57:14 / Kategori: Vardagsbestyr
Nu är vi hemma från bion. Vi var och såg My bloody Valentine med Paola och den va ju inte särskilt bra.. Typisk hollywood-skräckis må jag säga.

Men imorgon är det tidig tvätt-tid för oss som gäller. Känns som vi har ett ton med tvätt här hemma så det ska bli skönt med lite rent nu. Sen blir det in till stan för underbar thaimassage! Ska bli hur härligt som helst. Känns som att min rygg samt axlar verkligen behöver det..

el deado

2009-05-28, 22:26:29 / Kategori: Vardagsbestyr
Jag är så död, så död. Har jobbat och imorgon ska det jobbas igen fast tidigt som bara den. Men nu ska jag sova!
Vi hörs till helgen eller så för nu ska jag krypa ner brevid min karl.

Ciao!

godmorgon

2009-05-28, 09:05:56 / Kategori: Vardagsbestyr
Nu är jag uppe och har precis duschat. Så nu sitter jag och äter havrefras och en macka. Och katten jamar ihjäl sig! Vad är problemet? Jag har gosat sönder henne vid det här laget men ändå gosar hon som en mad cat. Mat och nytt vatten har hon fått, men ingenting hjälper..

Och så blir det en lång dag idag, inte något omtyckt direkt men imorgon börjar jag tidigt, slutar tidigt och sen slutar jag tidigt! Och sen är det helg! DET är omtyckt.

EFTERÄTT..

2009-05-27, 23:01:10 / Kategori: Vardagsbestyr
glass

Efter jobbet blev jag hämtad av Paola. Åkte till Maxi oxh handlade massa smått och gott. Sen åkte vi hem till oss och hon blev bjuden på middag. Utruligt god mandelfisk med färskpotatis. Sen gottade vi i oss efterrätt som var helt underbar till barnmorskorna på 3an. P och O gottade i sig hela tallriken men jag orkade bara halva.. Haha. Sen vart det Greys Anatomy för hela slanten!

En dag närmre helgen nu! Yes!

Night

today today

2009-05-26, 22:23:37 / Kategori: Vardagsbestyr
Så har ännu en dag gått.. Jobbade till kl 6 och så träffade vi Paola i centrum och tog en repa i centrum. God mat hos turkarna och så hann vi hem till desperate housewifes. Imorgon väntar jobb igen men det gör ingenting för jag vet att snart är det helg! Men nu ska det sovas! Tack för idag!

lite nytt i garderoben

2009-05-26, 22:05:03 / Kategori: Vardagsbestyr
Inte i garderoben dårå.. Men på bloggen!
Vad tycker ni om nya designen? Tyckte det behövdes lite förändring. Det va ju så himla tråkig innan!

gottigott

2009-05-25, 20:36:22 / Kategori: Vardagsbestyr


Det här sitter jag och gottar på nu i soffan! Har inte så mycket mer att säga.. Later!

mysigt värre

2009-05-22, 22:49:45 / Kategori: Vardagsbestyr


O satte igång vattnet i badrummet då jag sa att jag skulle hoppa in i duschen. Sen fastnade jag i soffan i 5 min eller så och så knatar jag in i badrummet... Vatten över hela golvet var det! Fick ropa på O som muttrade om mitt långa hår och någonting om avlopp. Sen tog han snällt och rensade bort lite i avloppet. Sen sa han "Hämta din kamera och lägg upp det här på bloggen". Och så ligger det en snus där!? What the ****, hur tusan kan den ha hamnat där? Snusar man i badkaret eller? Nej.. Haha. Så, lite hår, en tops och så en snus. Voila!

trötta lilla e

2009-05-22, 19:20:50 / Kategori: Vardagsbestyr

Jag är helt slut! Har varit riktigt pigg och på bra humör hela dagen på jobbet, men så fort jag kom på t-banan så försvann all pigghet. Nu sitter jag här helt slut i soffan och orkar knappt skriva det här.. Och O kommer hem ikväll med, nångång. Har ingen aning om när för hans mobil verkar ha kapsejat. Men den som lever får se! Man kanske ska ta och vila lite..

13. tretton

2009-05-21, 17:51:36 / Kategori: Vardagsbestyr


P är ju som sagt gravid och om sisådär cirka 13 veckor så kommer det en liten plutt till världen. Vi har nog stirrat sönder den där magen innan han kommer ut. Det är så tufft att se sparkarna och känna hur han smäller till sin morsa innifrån.
Ett litet mirakel. Och moster och morbror kommer gulla sönder honom! Haha. Jag är iaf så glad för din skull gumman och vi längtar efter att få träffa den lilla vildingen!
Man undrar då hur glad man själv kommer vara då man själv sitter där med ett eget mirakel i magen?

17.33 förhoppningar

2009-05-21, 17:35:23 / Kategori: Vardagsbestyr


Jobb jobb. Röd dag är lika med dubbelt betalt. Så det har det varit helt värt. Nu är jag hemma och dricker en iskall cola. Sen blir det middagsfix här hemma. Sen ska jag inte göra något alls ikväll, men känns som jag skulle vilja hitta på något. De senaste 3 dagarna har jag haft sån jäklarns halsbränna om kvällarna. I hate it. Brukar aldrig någonsin ha halsbränna annars, händer typ en gång om året..

1 utav 2 förhoppningar gick i kras iaf. Det blev inget utav det. Men det kommer komma fler chanser. Men det andra vet jag ingenting om ännu.. Så det finns fortfarande hopp!


16.58 lunchdejt

2009-05-19, 17:02:08 / Kategori: Vardagsbestyr
Okej, 1 av 2 saker blev inte som jag hoppats. Men jag håller tummarna för det andra iaf. Tjoho vad mystisk jag var idag va? Ja nu får ni undra lite!

Blev iaf en lunch med Linda och Yasin i Skhlm. Nu är jag hemma igen och ska ordna till någon middag. O är i värmland igen, han åkte tidigt imorse så nu är jag ensam hemma igen.

superduper

2009-05-19, 11:11:18 / Kategori: Vardagsbestyr
Godmorgon! Gud så jag hoppas på det här nu. Vill inte prata om det för mlt men jag hoppas sååå mycket! Egentligen på två saker, men nu tar vi en sak i taget. Men nog om detta nu. Jag är ledig idag och har superduper tråkigt just nu. Ska hoppa in i duschen snart och åka in till  Skärholmen lite senare. Är så grymt sugen på chailatte och jag förstår inte vart O har gjort av pulvret han köpte för hundra år sen..

Later!

lotto-kväll

2009-05-17, 18:02:05 / Kategori: Vardagsbestyr
Idag har vi varit på lägenhetsvisningar med Choon. Den första vi åkte på kom han inte ens ihåg adressen på. Den kom jag ihåg och jag har bara sett den på nätet en gång. Sen så verkade inte mäklaren vara där så O ringde Paola så hon fick söka upp lägenhets-annonsen. Och visningen var inte ens idag.. Utan NÄSTA söndag! Men så åkte vi vidare på två andra. Sen lunch/middagade vi på thai-stället.

Och om någon timma blir det bingolotto med Paola och Choon! Hey oldies! Och jag har en äppelpaj i  ugnen, får se hur lyckad den blir. Haha. Nu ska jag plocka undan lite efter lillebror här.. Later!


.

NATTUGGLA

2009-05-16, 02:01:56 / Kategori: Vardagsbestyr
Kvällen har varit härlig. Jag och O har varit på bio efter jobbandet, blev ju ingen i onsdags för Kadde fyllde år. Men ikväll så fick vi se den - Änglar och Demoner! Riktigt bra film faktiskt. Och som P redan sagt, bättre än den första! Sen när jag kom hem så fick jag ett ryck och gjorde iordning i köket. Jag laddade en maskin med disk bland annat och så kokade jag tillomed disktrasan! Jag hade i lådan i skåpet som legat på diskbänken nu i hujeda mig många dagar (dock med lite assistans). Så nu är det fint och fräscht här. Imorgon ska jag ta mig an något annat - badkaret och handfatet kanske? Dom behövs också göras rent bland! Och nu sitter jag här och är pigg som en lärka. O har lagt sig och det är bara jag och Sultan som är vakna. Vad ska man göra nu då?!

kök
Såhär fint är det hemma hos oss. Älskar den långa bänkskivan - man kan
lätt stå 3 stycken där och dona! Myspyskök


kök2
Och ja, jag är medveten om att det saknas två kakelplattor. De åkte bort
i början av renoveringen och ska upp igen a.s.a.p!

part two

2009-05-13, 12:48:05 / Kategori: Vardagsbestyr
Och appropå bästa vänner så har jag tänkt lite. Jag saknar inte den personen just nu i dagens läge. Jag har förändrats och vuxit. Det kanske hon också har, det vet jag inte riktigt. Är nog mer jag som har förändrats tror jag.. Men det är inget man kan göra åt. Livet går vidare och man växer och mognar med tiden. Jag har ett helt annat liv nu - nytt arbete, en underbar sambo, sultan och alldeles underbara vänner - både nya och gamla. Jag har allting jag kan vilja ha och finns det inte just nu så ligger det i framtiden. Jag har förändrats men det gör mig ingenting, jag trivs med mig själv och med mitt liv. Och det är allt som räknas.

Operation? Jatack

2009-05-13, 12:22:23 / Kategori: Vardagsbestyr
Titta titta vad som damp ner i hallen igår. Jag hoppade runt som en förkyld galning! Jag är så glad och jag längtar verkligen tills det är gjort. Ska verkligen bli underbart att få det gjort, äntligen. Efter ett års krigande. Yes! Men så ska jag dit och lämna lite blod innan operationen med, måste försöka planera in det bara.. Nu är det bara och vänta om gäller!

operation(1)



operation

Annars ligger jag hemma i soffan och kurerar mig. Ska ordna en kopp te till och sen ska jag glo på the hills!

bläuh

2009-05-12, 08:41:53 / Kategori: Vardagsbestyr
Nu ska vi se hur detta går, vaknade tok-snorig och ont i huvudet. Ska till apoteket för att handla alvedon som jag ska knarka idag.. Off i go!

wroooom

2009-05-11, 21:02:32 / Kategori: Vardagsbestyr


Nu är jag hemma med kissen! Hon har ju varit hemma hos mamma och pappa ett himla bra tag men nu är min älskade kisse hemma igen! Och så har jag varit och övningskört för första gången på bilskola och det gick superduper. Han tyckte inte det va så mycket att öva på utan mer finslipa på körningen. Fick köra en alldeles ny Volkswagen GTI.. Detta ska nog gå alldeles ypperligt! Nu ska jag och min rinnande näsa ta och dricka te och gosa ner sig i soffan.

partygrannar yes indeed

2009-05-11, 13:36:01 / Kategori: Vardagsbestyr


Va vaken till fyra-någonting inatt. La oss runt 11 tiden men så hade några grannar party och det lät som de stod på andra sidan väggen och vrålade. Detta gjorde att jag inte kunde ligga kvar så jag pallrade mig upp och tog mig en alvedon. Har haft huvudvärk konstant i tre dagar nu och alvedon har inte hjälpt hittils, men jag tänkte att vafan. La mig i soffan och satt där i ett par timmar. Sen blev de NÅGOT tystare grannarna våra och sen somnade jag som sagt runt 4 någongång. Sen vaknade jag vid 5 igen då O pallrade sig upp och sa hejdå. Sen sov jag som en däckad oxe till 12-tiden.. Jag är något trög i bollen idag iaf, förkyld och jäklig dessutom. Men men! Bara och ta nya tag efter min superduper frukost!

bästa vänner

2009-05-08, 20:50:40 / Kategori: Vardagsbestyr


Jag hade en bästa vän. Vi lärde känna varandra i högstadiet då vi fann varandra direkt. Sen var vi bästa vänner i ungefär 6 år, om inte mer kanske. Hon och jag var som Bill och Bull, vi visste allt om varandra och hon var den bästa vännen som fanns. Vi blev byxmyndiga ihop, hade första fjortisfyllan ihop, vi va på krogen första gången tillsammans, vi delade våra hemligheter med varandra, grät och skrattade ihop och gick hand i hand hem efter utekvällarna och tog alltid hand om varandra. 

Men så förändrades en hel del i våra liv och idag är vi som främlingar för varandra och jag hatar det ibland. Ibland får jag lust att bara ta upp telefonen och slå hennes nummer och
berätta om något roligt eller tråkigt som hänt. Men istället sitter vi på samma arbetsplats och ler stelt åt varandra. Det är som om jag kan hela hennes kroppsspråk rakt av samtidigt som jag inte känner igen henne överhuvudtaget.. Efter så många år tillsammans är man som främlingar helt plötsligt.

chop chop

2009-05-08, 20:00:46 / Kategori: Vardagsbestyr
Hemma från jobb nu. Halsen trilskas igen och jag ignorerar den. Har ätit god thaisoppa med macka till middagen och nu sitter jag här med en prilla och ska bara va tills O kommer hem igen. Senare blir det en lång dusch och jag längtar redan efter att få krypa ner mellan lakanen ikväll.

Förresten! Jag är så himla himla glad. Och väldigt väldigt nervös.. Jag ringde sjukhuset idag för att höra vad som hänt med min operationstid då det nu gått drygt två månader sen jag fick höra "Inom tre månader så kommer du att få en operationstid". Så fick jag prata med en sköterska och tydligen fanns det inga tider ända tills hösten. Men som tur är så är jag min fars dotter och ger mig inte om jag är missnöjd med något. Så efter mycket om och men så visade det sig att det fanns en tid i juni. Dock så innebär det att jag missar sandralainens födelsedagsmiddag, men operationen måste jag bara göra. Så nu är jag så jäklarns glad för att jag inte gav upp utan gav dom ett jäklarns helsike! Så om cirkus en månad ligger jag där med en slang i halsen som andas åt mig och blir uppskuren som en jäkla filé!  ¡Jippie!

lelove.

2009-05-07, 22:31:50 / Kategori: Vardagsbestyr
lelove


















Kärlek.
Det är så otroligt underbart att det finns inte. Jag skulle inte kunna tänka mig att vara utan det vi har. Vi är otroligt olika på många sätt, men vi är ändå så jäkla lika. Lika envisa, bestämda och starka i både oss själva och vad gäller våra viljor. Och det är han som gör allt för att få mig glad igen om jag har en dålig dag. Det är han som får mig att känna mig så otroligt älskad och trygg. Och i slutändan är det allt som räknas, kärleken och tryggheten.

jag är ingen shopper - jag är en buyer

2009-05-07, 19:57:58 / Kategori: Vardagsbestyr

ikea

Idag vart det shopping efter jobbet på IKEA. Fick sånt sug att gå dit och kika lite och jag kom hem några hundringar fattigare. Kan aldrig bara kolla när jag är där, alltid ska jag handla något! Men jag sitter och myser i min ensamhet med tända ljus och lite choklad. Men snart blir det en dusch, sen ska jag bädda rent i sovrummet så jag kan mysa ner i en nybäddad säng.
Jag återkommer..

slippery

2009-05-06, 21:58:01 / Kategori: Vardagsbestyr
Imorse ringde klockan halv 6 redan. Fy tusan vad jag inte ville gå upp men O låg bara o tjatade på mig och försökte luras att vi hade försovit oss. Och så stack vi iväg till Bromma flygfält där vi skulle ha halkbana idag. Trodde jag skulle vara mega-nervös, men det gick lätt som en plätt. Fick mitt intyg och följde med O till centralen och nu är han i värmland.

Blev en tur till Linda och company också. Fikade och gaggade sönder oss.. Och jag sitter här hemma och har bölat till Greys Anatomy. Nu ska jag äta en Ferrero Rocher innan jag ska sova.


grill grill

2009-05-02, 18:28:06 / Kategori: Vardagsbestyr
Är det bara jag som tycker att det känns som söndag idag? Vaknade imorse och tänkte 'Shit, imorgon är det dags för jobb igen'. Men icke sa nicke! För det är ju LÖRDAG. Har varit ute och kört med mamma och pappa och ätit glass. Men nu är jag hemma igen och det grillas för fullt här. Snacka om att magen börjar kurra..

BAJS. POPPA. AUSPUMPEN. MERDE. SHIT

2009-05-01, 18:09:34 / Kategori: Vardagsbestyr

Just som man tror att allting är påväg att ordna sig så känns det som allting är raserat igen. Det är en riktig känslomässig berg och dalbana och hur mycket orkar man..

Och så sitter jag här ensam ikväll. Finns ingenting man kan göra en ordentlig middag utav heller. Bajs bajs bajs känns det som just nu...