skura och moppa

2009-08-29, 20:15:17 / Kategori: Vardagsbestyr


Ja nu har jag "slösat" bort lite tid på att städa. Var sovrummet och köket som togs tag i idag. Resten hade jag ordnat för någon dag sen.. Ska bara dra dammsugaren genom lägenheten så är allt perfa sen. Men så skönt det är nu när allt är städat och renbäddat så min nyopererade karl får sova i en ren säng imorgon när han kommer hem. Ska bara plocka bort lite i ena badrumshörnet och duscha. Sen är jag done and done!

Hungrig är jag nu igen också.. Blir väl en kopp te och en macka efter duschen. Ska slå mig ner med lite saker jag beställt som kom idag sen med.

Later!

suck

2009-08-29, 13:35:23 / Kategori: Vardagsbestyr
Fy farao vilket strul det är då! Ena stunden ska O bli utskriven idag. Då sätter jag igång och letar flygbiljetter åt honom så han kommer hem. Men nej, då ändrar dom sig igen och han ska få bli utskriven imorgon istället. Suck.. Om jag blir tok-less vad blir inte O då.. Usch.

Då ska jag ta o städa lite här hemma och få i mig någon mat och gå och handla en vända.

sleeping beauty

2009-08-24, 19:40:16 / Kategori: Vardagsbestyr
Gick ju som sagt och la mig strax efter att jag skrivit det sista inlägget. Eller la mig och la mig. Jag låg ju redan, men jag bäddade ner mig. Sen sov jag till strax efter 5! Haha herregud.. Har lyckats få i mig lite pasta och är så otroligt sötsugen just nu. Måste leta igenom skåpen här hemma och se om det finns något där..

Later!

blaha blaha

2009-08-24, 11:10:12 / Kategori: Vardagsbestyr
Det blev en kort dag på jobbet idag.. Fick lov o gå hem efter jag blev illamående igen och fick lov och springa ner på toa o spy. Så då ordnade de på jobbet så jag fick gå hem.. Gick raka vägen till apoteket och köpte åksjuke-tabletter som funkar om man bara är illamående någongång med. Sen satte jag mig på t-banan hemmåt. Och tror ni inte jag fick lov att springa av tåget när jag kommit halvvägs.. Nu är jag hemma, nerbäddad i sängen och har fått ner en liten bit macka. Ska ta mig en tablett och se om det funkar.. Önskar O var här hemma nu.

Nu ska jag sova lite..

söndag

2009-08-23, 12:22:22 / Kategori: Vardagsbestyr
Men gud så jag åt igår alltså! Det var mat överallt och så tillslut så vart det ju mat hos svärmor, sen fika och te. Rullade hem sen kändes det som. Men nu ska jag ta och äta lite fukost innan jag ordnar till mig.

Men här bjuder jag på lite bilder på sötaste Emir som vi var och träffade igår.







Later!

this day

2009-08-22, 19:25:37 / Kategori: Vardagsbestyr
Har nyss kommit hem igen. Har varit och hälsat på Paola och Emir. Sötaste bebisen! Va så himla roligt och träffa dom igen. Va där i ungefär 6 timmar. Haha. Snacka om att timmarna bara sprang iväg.. Är hemma nu en liten vända och ska snart iväg till svärmor för mera mat, åt en massa hos Paola och innan vi kom dit med.  Haha. Kommer nog spricka efter tredje måltiden.. Men så klämde jag i mig i glassbåt nyss också, men sånt har man en annan mage för.

Men nu ska jag vila lite innan vi ska till svärmor och spräcka en tarm.. Later!

h-u-n-g-e-r

2009-08-21, 17:29:31 / Kategori: Vardagsbestyr
Har ordnat här hemma lite mellan varven. Men nu börjar illamåendet sätta igång igen.. Blä. Kan jag inte bara bli bra nu? Hungrig börjar jag bli med.. Men jag har ingen lust att ställa mig vid spisen alls. Längtar till ikväll då min karl kommer hem! Iih. Då blir det kärleks-storm här hemma må jag tro!

soon

2009-08-21, 11:08:20 / Kategori: Vardagsbestyr


Idag står inte särskilt mycket alls på schemat.. Ska ordna upp lite här hemma men först blir det frukost. Rostade mackor med marmelad. Yummy! Ikväll kommer O hem också. Kanske åker in och möter honom vid flyget om jag inte blir tok-trött ikväll. Annars ska jag ordna lite mys tills han kommer. Och igår tog jag mig hem till mamma och pappa. Va där i flera timmar och bara va.. Sen fick jag skjuts hem frammåt kvällen.

Men nu ska jag ordna frukost och sen blir det duschen. Ciao!

onsdag onsdag

2009-08-19, 22:38:07 / Kategori: Vardagsbestyr
Har precis haft mamma, pappa och lillebror här hemma. Satt och gaggade lite och klämde ner en o annan pirog som jag slängde ihop ikväll!

Mår inte alls bra. Är illamående och yr av och till.. Så imorgon känns det som lilla jag får stanna hemma. Men vi får se imorgonbitti. Uscha buscha!

Nu ska jag ta och vattna blommorna, ta mina vita-miner (ha ha) och sen gosa upp mig i soffan!

Raining hearts

2009-08-17, 23:35:38 / Kategori: Vardagsbestyr


Igår regnade det kärlek här hemma hos oss.. Iofs så gör det alltid det men detta var ett riktigt spöregn med kärlek.

Idag har varit en ledig dag. Varit och klippt lillebror, knatat runt och ordnat lite to-do's. Imorgon är det jobb igen, som vanligt. Men jag har en känsla av att den här veckan kommer gå fort. Sen till helgen har vi lite härliga planer med kräftskiva och mys-tid tillsammans. Och så ska vi hälsa på den nyblivna familjen någon dag framöver, låter de få komma igång med hemma-livet först och komma tillrätta lite. Och låta alla släktingar och den största ruschen med folk få hälsa på först. Kommer få träffa honom mer än några gånger iaf!

Och fortfarande så skrattar jag bara åt vissa personer. De tror sig vara så himla bra och älskar att "tycka synd" om människor och se ner på dom. Alla som inte är exakt likadana som dem är dåliga, smutsiga och iq-befriade människor. Ni blir så himla fula både på insidan och utsidan..

Men nu -sängen! Nightie

15 aug - välkommen till världen!

2009-08-16, 00:10:32 / Kategori: Vardagsbestyr


Grattis till vår Paola! Idag kl 08.56 födde hon en liten pojke! Är otroligt glad över att allt gick bra och längtar tills ni kommer hem så man får träffa lillen!

Annars så har jag jobbat idag. Sen blev jag och O spontaninbjudna över till mamma och pappa på middag. Så dit åkte vi och satt och babblade länge. Efter middagen där så blev det fika hos O's mamma. Och nu är vi hemma igen.. Later!

torsdagskväll

2009-08-13, 21:07:40 / Kategori: Vardagsbestyr


Nu är han snart hemma! Ligger och myser med en tidning i soffan. Vill bara fortsätta ligga här med O då såklart.. Imorgon är det fredag - vad händer?

Min beundrare är ju för skojjig alltså. Rolig prick. Om du ens visste det minsta om mitt liv.. Tillåt mig le

in a good mood

2009-08-13, 17:47:20 / Kategori: Vardagsbestyr
Idag är jag på riktigt bra humör. Trots att jag har varit helt död idag på jobbet. Men varenda gång jag sa till jeanette hur trött jag var så sa hon hela tiden bara "Men du ser ju jättepigg ut". Får väl vara glad för det. Handlade med mig pizza idag med. Snart kommer O hem. Jag längtar längtar längtar!

Att vara beundrad...

2009-08-11, 21:14:25 / Kategori: Vardagsbestyr


Jag har tydligen en beundrare här på bloggen. Personen kallar sig för "Anonym" , men en sak är säker - på internet är man aldrig anonym. Det går att få reda på exakt vem som sitter bakom skärmen och skriver. Så du är inte så himla anonym längre lilla du. Vet precis vem du är och jag tycker det är sorgligt att du inte vågar skriva ditt riktiga namn när du lämnar kommentarer. Om du vill läsa min blogg så gör det för all del, men ha lite stake och skriv ditt namn iaf om du ska kommentera.. Det blir bara pinsamt för dig när sådana här situationer uppstår där du helt plötsligt är avslöjad.

Kan inte göra mer än att skratta åt det här.. För det är faktiskt rätt roligt.

11-08

2009-08-11, 20:47:24 / Kategori: Vardagsbestyr
Åkte hem till mamma och pappa en vända idag och hälsade på. Sen mötte jag upp Paola på bussen och åkte till Skärholmen en vända. Åt mat och pratade massa. Men usch vad skärholmen är tråkigt o gå runt i. Känns som det inte finns något alls där. Fy..

Jobb imorgon. Inte direkt roligt men vad gör man inte för att betala räkningarna..


Världens finaste Zorro

Later!

morning tuesday

2009-08-11, 12:15:08 / Kategori: Vardagsbestyr
Sov ut lite idag, fixat här hemma och bäddat rent. Ska ta dammsugarn på en svängom också bara innan jag hoppar in i duschen. Sen ska jag åka och möta Paola, om hon kan svara i telefonen. Hehe. Nej nu ska jag sätta igång här!

 
Bye now!

du är saknad

2009-08-10, 22:44:58 / Kategori: Vardagsbestyr
Fick ett mail från de som Sultan bor hos nu med en bild på henne. Hon låg på rygg med tassarna åt höger och vänster och blev borstad. Hon njöt. Trodde inte det skulle va jobbigt att se en bild, men tji fick jag. Fasen vad jag saknar henne här hemma.

Hoppas bara att hon har det bra. Och att de låter henne vara med inne på badrummet och pratar med henne. Låter henne få springa runt och leka av sig utan att bli sura..Ger henne några godisar ibland.. Undrar om dom har gett henne ett nytt namn..?



måndagkväll

2009-08-10, 20:28:55 / Kategori: Vardagsbestyr
Har nyss tryckt i mig lite korv med bröd som fick duga som middag.. Va verkligen inte sugen på någonting idag. Är så himla ensamt här hemma nu när både lillebror och O är borta. Ska trösta mig med och kika på en tjejfilm nu.



Bye now!

where home is

2009-08-10, 17:34:55 / Kategori: Vardagsbestyr

bild från le love

Var ju på Arlanda inatt och hämtade hem min svägerska. Gick och la mig runt 11, gick upp igen vid 2. Hämtade henne, snabbvisit på västberga. Hem till svärmor med min svägerska, sitta där en liten stund och sen raka vägen hem och enr i bingen. Jag var helt borta imorse när O drog och han missade att ringa och väcka mig så jag vaknade av att lillebror knacka på dörren halv 8! Och jag började klockan 8..

Är hemma nu iaf och hittade lillebror sovandes i soffan. Men nu har jag jagat upp honom iaf och han sitter och vaknar till. Ikväll kommer mamma, pappa och zorro hem från semestern!

Later!


dålig bloggerska

2009-08-08, 19:01:44 / Kategori: Vardagsbestyr
Har varit riktigt dålig på bloggandet den här veckan. Har ju lillebror här hos oss den här veckan och så har jag börjat jobba.. Har varit helt slut som artist om kvällarna efter jobbet så bloggen har inte blivit särskilt prioriterad. Men ikväll blir det bio för oss tre och vi väntar bara på att O ska komma ut ur duschen så vi kan bege oss.


Vi höres! Later..

ms sleepy

2009-08-03, 05:50:31 / Kategori: Vardagsbestyr


Såhär känner jag mig just nu. Tvätten håller på för fullt och vi har precis ätit frukost här hemma. Hoppas att vi piggnar till snart iaf!
På dagens schema står: Åka till stan en vända, IKEA, handla, hem och ordna inför att lillebror kommer.

Mot tvättstugan!

Fjäderholmarna

2009-08-02, 23:30:47 / Kategori: UtePåÄventyr


Vilken härlig dag jag har haft. Gick upp någorlunda tidigt och så tuffade vi in till stan. Sen bar det av mot fjäderholmarna. Gick runt i bodarna där de säljer glas och massa andra saker och traskade runt ön i ett par timmar. Sen satte vi oss på Fjäderholmarnas Krog och åt middag. Underbar utsikt över vattnet och underbar mat.


Det mörka brödet var så himla gott att det försvann nästan direkt!


Underbaraste soppan med kallrökt lax till förrätt. Sen blev det stekt strömming till varmrätt. Mumma!

Sen frammåt kvällen åkte vi hemmåt till O's mamma där vi satt och fikade på balkongen ett par timmar. Nu är jag nyduschad och har sorterat tvätten inför imorgon. Ska upp alldeles för tidigt imorgon och tvätta, 5-8 på morgonen. Men det var den enda tiden som fanns.. Men det är bara och bita ihop! Sen blir det IKEA och städa för sen kommer lillebror hit. Men nu ska jag nanna kudden.. Nightie!

1 aug

2009-08-01, 22:52:29 / Kategori: Vardagsbestyr


Känns så himla konstigt här hemma när inte Sultan står innanför dörren och väntar på en när man kommer hem. Men förväntar sig att hon ska hoppa upp i soffan när som helst och gosa in sig tätt intill. Eller stå i hallen och ropa på en att komma. Följa efter en in i badrummet.

Men nej.. Hon kommer aldrig fram och hon ropar inte efter en. Och jag trodde jag skulle vara mycket mer ledsen över att hon flyttat. Men jag tror det är just för att jag vet att hon faktiskt finns hos ett par på andra sidan stan. Eller så kommer det sen. O trodde också att jag skulle vara ledsen och gråta hela dagen, men nej..

Annars åkte vi iväg och fikade direkt efter Sultan åkt till sitt nya hem. Blev fika med Paola, Emre, Zafer och Koray. Men det blev en tidig kväll för oss, för imorgon ska vi åka till Fjäderholmarna hade vi tänkt. Ha en mysig näst-sista dag på semestern tillsammans. På måndag väntar stor-städning och tvättning innan lillebror kommer hit och bor här i en vecka. Sen får vardagen börja igen..

Vi hörs!

bye bye..

2009-08-01, 12:48:39 / Kategori: Vardagsbestyr

Titta så liten hon var när jag fick henne. Lilla sötnos

Idag är ingen rolig dag. Nej usch. Om några timmar så kommer det ett snällt par och hämtar Sultan. Vi kan ju inte ha kvar henne pga O's allergi. Kommer bli så himla tomt här hemma så jag vet inte vad. Men å andra sidan så kan ju inte O gå runt och bara bli sämre och sämre heller..

Så nu håller jag på och plockar ihop hennes saker. Gör rent och fixar. Sen är det bara att vänta in dom..

dagens planer

2009-08-01, 10:25:40 / Kategori: Vardagsbestyr

Lukten av nybryggt kaffe är underbart på morgonen. O ska hiva i sig en kopp och sen ska vi ut på lite äventyr idag. Hoppas jag iaf om inte planerna ändras och om inte regnet helt plötsligt väljer att vräka ner..
Men då ska man bara få upp O ur sängen iaf. Haha.

Men vi hörs senare! Byye