sjuklingen

2009-09-30, 20:15:59 / Kategori: Vardagsbestyr


Idag har jag bara varit hemma o myst. Mådde riktigt kasst redan igår hemma hos mamma och pappa men så när jag vaknade imorse så vart det sjukansmälan. Sov ut riktigt ordentligt idag med O och så har vi mumsat pizza till middag. Ibland får man lov o svulla! Och nu har jag tänt ljus här hemma och sitter o myser under en filt. Blir hemma imorgon med. Så himla skönt o slippa se vissa människor varje dag iaf. Haha.

Men nu fastnade jag för en dokumentär på teven.. Ska se den tills Desperate Housewives börjar klockan 9!

oh oh oh o-oh oh

2009-09-22, 14:55:43 / Kategori: Vardagsbestyr
Är ledig idag och har inte kommit utanför dörren ännu. Mår piss och får inte i mig någonting. Men ska väl snart ta mig i kragen och åtminstonde gå ner och handla lite.. Igår var jag hos mamma och pappa och åt, sen kom O och vi fikade och hade det fin fint! De blev jätteglada över vårt besök ;) Sen åkte vi till O's mamma en vända och satt där o fikade en liten vända. Sen däckade jag hemma och nu är O på företagslunch och mässa.

Sitter och diggar Beyonces Single ladies just nu. Och såfort jag hör den låten så tänker jag på Paola som kör dansen när hon sitter bakom ratten. Klockrent! See ya!

Mumma

2009-09-18, 17:58:43 / Kategori: Vardagsbestyr
Tjoho. Har jobbat hela dagen och nyss kommit hem. Började prata med jeanette på jobbet om vad man skulle äta och så sa hon tacos, självklart blir jag tok-sugen på det. Så nu ligger alltng här hemma o väntar på att rotas ihop! Och jag är tok-hungrig. Kan inte O komma hem snart..

Igår så var vi ju ute och flängde runt. Var helt underbart. Mitt lilla hjärta höll på att sprängas kändes det som. Av lycka då da. Tihihihi.

Förresten så luktar det brända popcorn här hemma i porten. Nu vill jag ha tacos tacos taaaacooooos.

Dagens händelser

2009-09-16, 20:55:06 / Kategori: Vardagsbestyr
Har jobbat hela dagen idag. Sitter i kassan med ryggen mot entrén ocj jobbar på. Helt plötsligt hör jag skrik, riktigt isande skrik. Så jag vänder mig om och ser att det är två män som slåss i entrén. Stannar upp och sekunden efter så är de inne i butiken. Ena mannen står framåtböjd och har armarna om huvudet för att skydda sig medans den andra står framför och bara matar på honom med ett rör. Och herregud vad han slog. Och den andra var blodig överallt. De slogs och helt plötsligt så springer de in i butiken, förbi min kassa och slår hejvilt omkring sig inne bland kunderna. Då har jag redan hunnit dyka ner under kassan, men när de springer förbi mig och in i butiken så springer jag runt kassan. Totalt kaos. Blod överallt. Barn som skriker. Sen är de i entrén igen och slåss med basebollträn. Sen lugnar det ner sig då de tar sig ut ur butiken. Men helt plötsligt kommer det en blodig kille ut ur butiken och stannar i entrén. Då står jag vid en kassa tillsammans med några kollegor. Någon minut senare så slänger sig den där killen bakåt och håller sig för munnen och bara skriker samtidigt som en kvinna springer mot honom och skriker och gråter. Sen är de ute igen och helt plötsligt var polisen där..

Och vi fick lov att bara fortsätta jobba. Hela personalen var ju i chock. Lyckades ta mig ut för att se hur många de var och så men hela torget var fullt och polisen hade spärrat av ett stort område. Tydligen var det ett stort bråk som hade hållt på länge. Välkommen till Skärholmen liksom.. Fy fan. Och så kom jag på att jag hade skrikit halsen av mig just som de kom in och slog skiten ur den där mannen, bra jobbat.


Det var min jobb-dag det. Men som tur var så slutade jag relativt snart efter det här hände. Pappa kom och hämtade lilla mig så åkte vi och åt thai-mat. Nu sitter jag och kikar på Idol och väntar på att O ska komma hem..

Mmmm...

2009-09-14, 17:45:28 / Kategori: Vardagsbestyr


Har slängt ihop en lasagne här hemma som står i ugnen just nu.. Hade tänkt göra vanlig köttfärssås bara men så blev jag så sugen på en lasagne istället. Är så jäkla gott! Gjorde den godaste köttfärssåsen jag någonsin gjort också tror jag. Massa goda kryddor, färska hackade tomater och så lite hemliga ingridienser.

Imorgon är det jobb igen. Ska bli kul o träffa vissa människor men resten är bara pest o pina att ens se. Så morgondagen längtar jag inte riktigt efter.. Hoppas den går fort! Men nu ska jag njuta av det som är kvar av min lediga dag med min superduper lasagne!

måndag

2009-09-14, 09:37:50 / Kategori: Vardagsbestyr
Godmorgon alla fina! Vaknade väldigt tidigt idag. Gick upp och skulle jaga iväg lillebror till skolan, men han hade redan packat ihop och åkt! Haha. Den lilla jäkeln. Så nu sitter jag här med en kopp té framför Nyhets morgon.

Tänkte ta och tvätta lite hemma idag, sen ska jag nog ut och ta en fika. Hade tänkt ro ihop en god middag ikväll med tills O kommer hem, frågan är bara vad.. Någon som har något tips?

Later!

idag är ingen vanlig dag..

2009-09-11, 18:36:24 / Kategori: Vardagsbestyr
Nej, för idag är våran 3-års dag! Så jag kan bara säga grattis till oss! Just nu sitter jag helt redo och tillpiffad och väntar på O. Han ska bara duscha och byta om. Sen bär det av ut på stan där vi ska gå på mysig restaurang och bara njuta.

Annars var vi och tog bort O's stygn idag, gick fin fint! Sen åkte vi till Skärholmen där vi skulle träffa Paola. Kom för tidigt dit så vi gick och satte oss på McDonalds och tog en liten burgare medans vi väntade. Va helt utsvulten! Sen när vi skulle ses så hör vi ingenting från Paola. Tänkte att nej jag ringer och kollar vart hon är när O fastnar med blicken ut i centrum. Då sitter hon där en bit bort med Emir i vagnen! Haha. Tydligen hade hennes mobil gått sönder på vägen dit och hon hoppades på att hitta oss. Och så hittade vi varandra ändå. Vilket flax! Vi gick och åt lunch men Paola åkte hem strax efter det för Emir vaknade förkyld idag och behövde hem och vila..

Men nu verkar det som vi ska åka snart! Later!

hemlisar

2009-09-07, 21:11:23 / Kategori: Vardagsbestyr
Herregud vilken seg dag det har varit idag. Har mått pyton hela dagen och värk i hela kroppen. Till råga på allt har jag varit trött som jag aldrig någonsin varit känns det som. Men dagen tog iaf slut och O kom och mötte mig. Kom hem och kröp ner i sängen och sov fram till halv 8 någongång då O kom och väckte mig för maten var serverad. En sån karl!

Nu är jag igång igen, även fast jag mår dåligt och fortfarande är helt slut.. Ska se på "Överlevarna" nu..

Imorgon ska jag och O ut på lite hemliga saker. Ska bli så spännande! Men mer om det får ni inte veta..

Later!