Första advent

2009-11-29, 11:53:46 / Kategori: Vardagsbestyr
Idag är det första advent. Men ingen snö så långt ögat kan nå här hos mormor. Men vi adventspyntade igår iaf, eller ja, mer mormor och O. Va ute på en riktig promenad igår innan vi kom hem till mormor och lagade oss en riktig brakmåltid. Senare knatade vi ner på moren där vi kikade på film med Sandra.

Hade tänkt komma upp tidigt idag men vaknade inte förrens runt 10. Får se vad vi ska hitta på idag.. Later!

Onsdag i mora

2009-11-25, 22:29:15 / Kategori: Vardagsbestyr


Hej och hå, va trögt det går. Haha. Nejdå. Men mycket pluggande är det och det finns inte så mycket annat att göra heller. Men det är ju faktiskt väldigt bra. Man blir peppad till o plugga hela tiden och när alla hjälper varandra känns det bra som bara den. Läraren/ägaren som vi har säger att han inte kan se några som helst fel, så jag hoppas han har rätt och detta går vägen nu. Annars tusan!

Träffade Linn idag och fikade. Va så himla roligt o se henne igen och ta igen lite. Så himla synd bara att man inte kan ses oftare..

Men nu är det snart sängen som gäller för det är en dag imorgon med! Later!

091122

2009-11-22, 06:27:39 / Kategori: Vardagsbestyr
Godmorgon! Usch vad seg jag är.. Enda positiva med o gå upp såhär svintidigt är att man får rena kläder och att dagen rääcker längre. Ska hämta in tvätten om ungefär en halvtimma, sen ska jag hem igen och göra pannkakor!

Lördag

2009-11-21, 21:24:01 / Kategori: Vardagsbestyr
Har träffat Paola, Emir och Emre idag en vända. Var tvungen att åka till apoteket en vända med innan vi åker iväg imorgon. Sen köpte jag sulor och nail polish remover med. HOch så har det stökats för fullt här hemma ikväll. Rensat upp och städat lite. Skrivit pack-lista så allt kommer med imorgon, får inte glömma något men det känns som hälften kommer bli kvar hemma.

Ska upp i ottan imorgon med, tvättstugan börjar kl 5. Huvva! Men så ska jag faktiskt göra pannkakor imorgon till frukost, har fått tag på ett hemligt pannkaks-recept som är värt att testa. Och så har O velat ha pannkakor till frukost i evigheter nu. Så imorgon blir det pannkakor, sylt, grädde, mackor, hallon-smoothie och kaffe till frukost. Jees, snacka om att få ett ordentligt mål mat innan vi tuffar iväg med tåget.


- Jag är lite halvhungrig. Är du?
- Nej inte direkt...
- Okejdå

Tänkte ta mig en macka eller så men helt plötsligt står O och stökar ihop köttbullar och makaroner! Mumma! Nu kurrar det i magen och lilleman stökar runt som tusan ikväll. Later!



SYOSS

2009-11-19, 21:11:54 / Kategori: Shoppat

Help me. Jag är förälskad. Jag köpte nytt shampo och balsam häromdan. Det kosta ynka 50 lappen och det är inte små flaskor heller. Jag är en sucker för lödder och den här löddrar som tusan, sen luktar dom himmelskt. Känns som man är i frisörsalongen när man egentligen står hemma i badkaret. That i like!

Mustigt

2009-11-19, 18:11:40 / Kategori: Vardagsbestyr
Herre min je vad jag försov mig imorse. Slängde mig ur sängen och rusade iväg. Haha. Men tack älskade O som väckte mig. Är hemma efter jobb och lite shopping och ska snart slänga i mig en pizza till middag.



Detta sitter jag och sippar på just nu. Blev alldeles till mig i trosorna när jag såg de här flaskorna i affären. Julmust i glasflaska är bäst bäst superbäst! Later!

Godnatt..

2009-11-18, 22:53:49 / Kategori: Vardagsbestyr
Ska alldeles strax natta mig själv och nanna kudden. Satt nyss och pratade med O och gud så jag saknar dig. Skynda dig hem nu är du snäll.. Godnatt.

Zzzz

2009-11-18, 09:36:26 / Kategori: Vardagsbestyr
Herre min je vad jag sover nuförtiden.. Jag låg och snoozade i en timme idag innan jag tillslut kom upp. Haha. Men nu är jag snart redo för en dag på jobbet, däremot får vi se hur pigg jag är på eftermiddagen när jag normalt brukar ta en tupplur. Men men! Nu ska vi snart ta och åka iväg.. Later!

Nytt i garderoben

2009-11-17, 21:24:41 / Kategori: Vardagsbestyr


Jackan jag hittade idag. Så himla snygg och skön på. Från H&M och den kommer vara perfekt med en växande mage i vinter.. Är hemma nu igen och ska återgå till desperata hemmafruarna på femman!

Lilla hjärtat

2009-11-17, 14:56:33 / Kategori: Vardagsbestyr
Hemma hos mamma och pappa ett slag. Kom direkt hit efter MVC besöket som gick toppen. Lillemans hjärta fick vi lyssna på och så klämde hon på magen. Barnmorskan frågade om jag kände något ännu och det sa jag att jag gjorde. Det var ovanligt sa hon med ett leende och så sa jag vart jag senast kände honom böka runt. Då testar vi där sa hon och satte dit mikrofon-grejjen och jajamen, där var hjärtljudet direkt. "Mamma vet bäst" sa hon. Och hjärtat slog starkt och fint. Det tyckte mamma och blivande mormor om att höra. Lite vägning och prat om ditten och datten vart det. Sen gick blivande mormor och jag runt i lite affärer och shoppade mig en ny jacka, magen växer så jag får inte plats i min längre. Och vinterjackan dör jag av värmeslag i om jag skulle börja använda den nu. Har hunnit med en tupplur här tillsammans med lite lunch. Blir middag här lite senare med, bli bortskämd av mamma och pappa är ju det bästa som finns. Speciellt när O är bortrest och man är ensammare än ensammast hemma. Även fast jag har lilleman i magen som bökar runt..

tisdagsmorgon

2009-11-17, 08:30:53 / Kategori: Gravid ♥


Godmorgon! Känns som någon smockade mig till sömns igår. Ledig idag och om någon timma ska jag till barnmorskan, mamma ville så gärna följa med nu när O är bortrest i jobbet så det får hon. Hoppas på att det blir lite till o lyssna på lillemans hjärta. Skulle vara så härligt. Sen står lite körning med pappa på schemat, sen ska det pluggas.

Later!

Nap-time

2009-11-16, 16:19:17 / Kategori: Vardagsbestyr
Skulle ju varit iväg och fått gris-spruta nummer 2 idag. Men så när jag kommer till barnmorskan så sitter det en sketen liten lapp på dörren där de informerar om att man bara behöver 1 dos, inte 2. Men tack! De kan inte informera sina mammor om att de inte behöver en till dos fast de har kallat oss? Nej usch så dåligt. Nu ska jag ta e tupplur. Godnatt!

A little something..

2009-11-15, 20:57:41 / Kategori: Vardagsbestyr
Vart en heldag inne i stan idag med O, Paola och Emir. Va inne på H&M och kikade runt och så hittade vi Jimmy Choo hörnan med accesoarer, väskor och skor efter att ha letat ett tag. Paola vart kär i ett par sjukt höga skor, men snygga va de! Jag däremot va lite sugen på en väska, men den var slut där. Men jag hittade den på nätet nu när jag kom hem igen. Och den va sjukt billig om man jämför med de som kosta 2000:-. Sen shoppade vi lillemans första body, vi har spanat på den tidigare men nu slog vi till! Sen vart de jättegod cajunbiff till lunch och sen fika.




Jättefin body från How To Kiss A Frog. Han kommer vara så fin i den!

Nu ska jag hänga lite tvätt och slänga in en tvätt till. Later!

söndag

2009-11-15, 11:02:29 / Kategori: Vardagsbestyr
Godmorgon söndag! Idag ska vi ut och luncha och knata runt med Paola i stan. Om det inte blir stan så blir det skärholmen eller så. Ska bli riktigt härligt söndagsaktivitet dessutom så har vi inte sett Paola och Emir på vad som känns som en evighet nu.

Paola ska göra sig och Emir iordning nu och vakna till liv, vi har ätit lite frukost och jag ska också göra mig iordning. Sen åker vi. Men vi hörs senare!



Btw.. Den männska som håller på och lämnar kommentarer både hos mig och på mina vänners blogg om mig, jag undrar bara: har du inget liv eller? Komma och påstå att jag förstör mitt liv med O och att antyda att om jag behåller det här barnet så förstör jag mitt liv, det är ju bara så otroligt lågt att det finns inte. Jag har aldrig varit lyckligare än jag är med O och att vänta barn är det största man kan vara med om. Så lägg ner. Du är ju bara för sorglig..

På allmän begäran

2009-11-14, 19:41:40 / Kategori: Gravid ♥




Såhär låg han igår och viftade med foten mot mamma och pappa. Hicka gjorde han också vårt lilla mirakel


Nu ska jag plocka lite här hemma sen blir det kvällsfika.

Så sant som det är sagt..

2009-11-14, 19:11:32 / Kategori: Gravid ♥


Ja mina damer och herrar, det stämmer det ni tänker när ni ser bilden. Det bor ett litet mirakel i min mage! Detta är så otroligt stort och vi är så himla lyckliga. Har valt att inte gå ut på bloggen med det tidigare eftersom jag inte riktigt tyckt att vissa andra har med detta o göra. Våra nära och kära har vetat om detta länge och det har räckt för oss. Men nu växer lillen i magen som bara den och jag har fått en riktig gravidbula så det går inte riktigt och hålla det hemligt längra. Detta är iaf en helt otrolig resa och det njuts för fulla muggar!

fredagsmorgon

2009-11-13, 08:16:20 / Kategori: Vardagsbestyr

Morning morning! Är uppe med tuppen idag när jag är ledig och allt. O har snarkat halva natten och jag vaknade med huvudvärk. Men den är borta efter duschen och nu ska jag smälla i mig en macka. Sen ska jag väcka O och så ska vi göra oss iordning innan vi åker! Vad ska ni göra idag? Jag fundilerar på vad jag ska hitta på efteråt, kanske åka med O och luncha och gå en runda på stan, eller något annat?

Well, jag återkommer senare iaf. För nu har vi viktigare saker för oss ;)