urk

2009-07-31, 15:32:51 / Kategori: Vardagsbestyr
Sitter hemma och bara tråkar ihjäl mig. O vill inte göra någonting och jag vet fan inte vad jag ska hitta på... Gah. Jag måste ut. Vill göra någonting.

Bläh.

guten morgen

2009-07-31, 09:28:19 / Kategori: Vardagsbestyr
    

Godmorgon! Har suttit uppe i ungefär en timme nu.. Suck. Och ingenting bra finns det på teven heller.. Bara massa tv-shop. Ska nog ta mig en dusch snart och ordna till håret så man ser mänsklig ut. Och kanske få i sig lite frukost. Sen ska jag se efter om O mår bättre, han va riktigt dålig imorse. Men until then - syonara!

glödlampa

2009-07-31, 00:52:30 / Kategori: Vardagsbestyr



Den här tuffa lampan fick vi hem imorse. Den är så himla fin och ännu finare blir den på kvällen när man släcker ner.. Riktig mysfaktor!

one two one two

2009-07-31, 00:10:12 / Kategori: Shoppat
Idag vart det en tur på stan. Hittade en butik med jättefina inrednings-saker som man blev helt kär i. Gick på stadsbiblioteket med innan vi vände hemmåt. O lagade en superduper god middag - indisk korma gryta med råris. Mumma!



Inne på inredningsbutiken hittade vi den här otroligt fina skålen av återvunnet glas för bara 69:-. Så himla fin är den! Påminner om kosta Bodas skålar, men så himla mycket billigare!



Köpte med mig superduper shampot hem. Det är verkligen hur bra som helst för håret. Dessutom hade de erbjudande på shampot tillsammans med den stora burken inpackning för en liten peng. Självklart ville Sultan vara med på kortet också!

Imorgon blir det en tur in till stan igen för då ska O shoppa lite smått.
Nightie night!

honey i'm hoome

2009-07-29, 12:09:41 / Kategori: Vardagsbestyr


Nu är jag hemma igen! Kom hem sent igårkväll och har varit iväg på körlektionnu på morgonen.

Har haft de jättebra, mestadels varit på vallen och mått gott. Massa god mat och familjen och hundarna. Träffade Linn igår och det var hur trevligt som helst. Var nog nästan 2 år sen vi sågs sist kom vi fram till.. Men nu får det banne mig inte ta flera år tills vi ses igen! Satt på kaffestugan och pratade en massa. Riktigt härligt! Sen tog jag en svängom på stan med alla turister innan jag åkte hemmåt. O mötte upp mig och vi käkade innan vi åkte hemmåt.

Sitter och kikar på Sjukhuset och väntar på att O ska vakna.. Han är helt död stackarn. Men snart rycker jag upp honom för nu är jag huuungrig!

Later!

mot sherwoodskogen

2009-07-25, 11:26:31 / Kategori: UtePåÄventyr
Och idag åker vi till vallen, pardiset på jorden. Igår blev det namnsdagsfika hos grannen efter middagen med tårta, te och massa go-kakor. Va riktigt mysigt. Men så övergav jag och pappa dom för att bege oss ut på vägarna ett tag. Sagt och gjort, vi gav oss iväg ett litet tag. Sen var tanken att gå hem och så småningom sova - men icke! Mamma satt kvar hos grannen så vi släntrade dit vi med och satt och myste in på småtimmarna. Men nu är vi alla uppe. Här blir man ju väckt av hundarna när dom minsann vill få upp en.

Men nu ska det packas! See ya

bara vara

2009-07-24, 16:23:12 / Kategori: UtePåÄventyr
Och så var jag framme! Snart blir det mumsig middag med familjen. Nu ska jag bara njuuta. Vi hörs.

king of parkering

2009-07-23, 22:05:05 / Kategori: Vardagsbestyr
By the way! Jag är king på parkering. På lektionen idag sa min lärare sa till mig hur man skulle göra och så satte jag det direkt. Både att backa in och att köra in. Yeye. Nu vill jag ha den där lappen i min plånka för fasiken!

Och så är det Emma-dagen idag. Tack för gratulationer!

I'm off to tvättstugan..

ut på tur

2009-07-23, 21:42:14 / Kategori: UtePåÄventyr


Imorgon väntar en långresa. En 6-timmars tur med tåg och buss. Men sen är jag uppe i vårt fantastiska hus.. Längtar redan. Just nu tvättas det för fullt här hemma. Känns som vi hade femtioelva ton tvätt här hemma. Och ändå tvättar vi bara kläder och några handdukar just nu. Men nu hänger allt på tork och torktumlas. Sen ska det duschas och packas och sen blir det bingen för imorgon ska jag upp mitt i nassa.

Nu såg jag att det är lite Johan Glans på tvåan, nu ska det skrattas! Tack o Hej!

hemläxor

2009-07-22, 11:55:48 / Kategori: Vardagsbestyr


Godmorgon allihopa. Hoppas ni har sovit gott? Själv har jag sovit som en stock inatt och nu sitter jag och pluggar i körhäftet. Fick ju lite läxa till lektionen idag. Men det är nada problem. Nu väntar en dusch alldeles strax innan jag ska åka iväg..

tjugoförsta

2009-07-21, 23:24:28 / Kategori: Vardagsbestyr

















Gud vad dagen har försvunnit fort. Försov mig nästan till frisören, men kom dit i tid och fick de hemska slingorna ordnade. Fick en riktigt härlig huvudmassage av en tjej där när hon tvättade mitt hår. Sen åkte jag hem till Linda och fikade med henne och Yasin innan vi åkte till Skhlm en vända. Följde med henne på magnetröntgen. Sen vart det raka vägen till körskolan där jag hade ett dubbelpass, gick riktigt fint och bättre imorgon med hoppas jag! Kom hem. lämnade av packning, ner till centrum och handlade samt hämtade ut paket till O. Hem igen och laga middag. Phuh. Sen har jag bara legat och myst i soffan..

jasså jaha

2009-07-21, 00:26:44 / Kategori: Vardagsbestyr
Haha. Och vad menar denna anonyma läsare som lämnat en kommentar? Denna person skriver "som vanligt då?" om mitt senaste inlägg. Lämna gärna en kommentar igen och förklara.

....................

2009-07-20, 14:56:09 / Kategori: Vardagsbestyr
Jag kokar. Jag verkligen kokar just nu. Är så himla arg, besviken. Kokar så mycket just nu att jag kan inte ens få ur mig allt jag vill. Och 50 % av det jag säger eller spottar ur mig menar jag säkert inte ens, men fan vad jag kokar!

white black white black white black white black white black

2009-07-20, 13:12:31 / Kategori: Vardagsbestyr


Jag var ju hos frisören förra tisdagen. Men jag blev inte alls nöjd efteråt, detta pga att mitt i alla slingor så kommer det någon annan tjej och hjälper till. Det resulterade i att jag fick slingor som var runt 3 cm breda på sidorna. Fy farao! Men jag gick tillbaka efter någon dag och klagade på det och då ordnade min frisör en tid åt mig så hon kunde ordna till det. Så imorgon ska jag dit igen innan det är dags för körlektion. Vad ska man göra idag då?

make up

2009-07-19, 23:02:20 / Kategori: Shoppat
smink

Blev lite sminkshopping idag, behövde förnya lite i sminkväskan. Hittade lite nya bh'ar idag också. Så himla svårt att hitta underkläder som sitter perfekt. Men så fick jag hjälp av en snäll dam i butiken och så hittade jag några som sitter som smäck.

- Men kommer den sitta bra sen när du använder den då?
- Ja, varför skulle den inte det?
- Ja men den sitter väl inte likadant hemma sen när du har provat den här med bh under?


O trodde man provade bh'ar med sin egen under. Lilla sötnöt.

Men nu ska jag fortsätta kika på Walk the line på trean. Later!




vacation

2009-07-18, 18:30:19 / Kategori: Vardagsbestyr


Nu har jag semester! Fast jag lär ha en riktig stress-semester ändå, så himla mycket som ska hinnas med. Men det ordnar sig. Igår och i förrigår var bara riktigt usch. Men idag har jag semester och jag ska bara njuta. Imorgon börjar dagen med tvättning och så ska det letas mobil till pappa som lyckats ha mobilen i golvet. Men nu - bara va!

words

2009-07-14, 22:18:33 / Kategori: Vardagsbestyr


Den här boken läste jag för ett tag sen, Shantaram. Och jag blev förtrollad av boken, det är en bok jag verkligen rekommenderar. Här är ett av mina favoritstycken i boken om kärlek. Börja läsa vid "De gamla sanskritlegenderna talar om.." Och så slutar ni vid "Aha, ni tittar den flickan" på den sista bilden..

Det är så fint..





no more bad hair

2009-07-14, 20:12:14 / Kategori: Vardagsbestyr


Ungefär såhär snygg blev jag efter frisören fast bilden visar inte hur snygg jag var egentligen. Haha. Fick en ung tjej idag som frisör och hon var riktigt trevlig. Fick en massa tips av henne och hon fick lov att klippa bort en hel del hår. Det var så himla slitet.. Så hon tog minst 10 cm men det växer ju ut igen!

Så jäkla skönt med en fräsch skalle iaf!

. . .

2009-07-13, 19:17:24 / Kategori: Vardagsbestyr
Har precis slängt i mig ett lass lasagne. Mucho gott var det och det blir säkert middag imorgon och matlåda i övermorgon med. Imorgon har jag bokat mig en frisörtid och det ska bli så himla skönt att få klippa mig och ordna till min hemska utväxt! Semestern närmar sig med.. Bara den här veckan kvar sen ska jag glassa. Men nu ska jag mysa ner mig i soffan under en filt..

Bye!

dagens äventyr

2009-07-12, 22:23:28 / Kategori: Vardagsbestyr



Och idag var vi ute på tur till Kolmården. Blev en härlig dag med delfinshow, apor, kamelridning osv. Efter delfinshowen rörde vi på oss hemmåt och åkte längs med det fina vattnet. Stannade på Max i nyköping och svullade i oss lite hamburgare och sen bar det av hemmåt. Och nu har jag tagit en lång dusch och ska snart hoppa ner i bingen.. Men först blir det mys innan O åker iväg imorgon och är borta hela veckan.

Natti natt!

ut på tur

2009-07-12, 09:42:14 / Kategori: Vardagsbestyr

Sov kanske lite länge idag men vi kom ju inte i säng förrens sent igår natt.. Var på Paolas babyshower igår och fick massa gott! När alla gått hem så knatade även jag och Diana hemmåt efter att ha suttit och gaggat alla 3 en liten stund. Och jag mötte upp O och grabsen. Det blev bio inne i stan - Brüno! Och fy vad den var bra, helt sjuk var den iaf.

Glömde såklart kameran hemma igår så det blir inga bilder.. Men nu ska jag göra mig iordning och sen väcka O som fortfarande ligger och snusar kudden. För här ska det ut på äventyr mot Norrköping tillsammans med O, svärmor & B. Vad vi har gjort får ni reda på senare.. Bye!

i'm not a shopper, i'm a buyer

2009-07-10, 21:16:42 / Kategori: Vardagsbestyr


Herre min je vad slut jag är. Och fötterna värker pga blåsorna jag fick av ny-skorna häromdagen. Jobbade till 3 idag och mötte upp O. Sen har vi gått på IKEA och en himlans massa mer ställen. Blev bjuden på thai mat och det smakade riktigt mumma. Så rännde vi runt tills för ungefär en timme sen. Då lämnade jag O till grabbarna och åkte hemmåt till kissen. Hoppade ur kläderna och hoppade i mjukisarna och nu sitter jag här framför tv'n ett litet slag. Lär sova som ett litet barn ikväll.. Haha. Later!

yay

2009-07-09, 20:53:29 / Kategori: Vardagsbestyr

Det här är lite festligt faktiskt och videon är ju hur häftig som helst.
Det skulle man ha vetat om i förväg

KIKA HÄR

dont let the bed-bugs bite

2009-07-08, 22:50:41 / Kategori: Vardagsbestyr


Nu säger jag tack och hej för idag (inte för att jag varit särskilt blogg-aktiv idag meeen ändå) och bäddar ner mig i sängen med nya boken och lyssnar på regnet som slår mot fönstret. DET är mysigt!

Och imorgon är förresten sista dagen av det här jäkla passet jag haft 3 dagar i rad. Dessutom så kommer O hem imorgon kväll. Sen slapp-tid på fredag, sen är det  H E L G! Nati natt!



natti

2009-07-08, 00:16:24 / Kategori: Vardagsbestyr
Nej nu orkar jag inte titta på MJ mer alltså. Det är faktiskt en dag imorgon också. Dessutom så kommer nog inte MJ-hysterin att dö ut särskilt snart ändå.. Så nu säger jag godnatt och så hörs vi efter jobb och städning imorgon. Tjo!


King of pop

2009-07-07, 20:00:32 / Kategori: Vardagsbestyr


Kom hem från jobbet och slog på teven. Det ska tydligen ha visats Michael Jackson hela dagen. Så just nu sitter jag och kikar på minnesprogrammet.. Lär väl bli sittandes här ikväll antar jag.



night time

2009-07-06, 23:31:42 / Kategori: Vardagsbestyr
Har precis kikat klart på en dokumentär på kunskapskanalen om Anne Murray. Man får följa henne när hon just fått reda på att hon fått bröstcancer och bestämmer sig att ta bort båda brösten trots att hon bara har cancer i den ena. Sedan följer kemo och så försvinner håret, ögonfransar och ögonbryn och strålning. Och så hennes barn sen som hon har hemma och hennes man.. Gud så ont i hjärtat jag får när jag ser eller läser någon som hennes historia. Slutar med att jag sitter i soffan och klämmer runt på mina egna tits och blir alldeles för nojjig. Men nej, inga knölar här inte. Men jag undrar hur många det är som varje dag hittar knölar i sina bröst som visar sig vara just cancer..

Sånt här ska man inte se innan man ska krypa till kojs. Usch.. Men nu ska jag hoppa in i en dusch sen blir det att krypa till kojs


Update: Och så missade jag att klicka på "Publicera" innan jag hoppade in i duschen..

grejjer till lilla mig

2009-07-06, 20:40:51 / Kategori: Vardagsbestyr


Hittade två jättefina armband idag när jag var ute. Så dessa pryder min handled just nu!
Och så följde dessa underbara dojjor med hem till fossingarna. Helt underbart sköna är dom.. Kanske inte de ultimata sommarskorna men man behöver ju sneakers med, eller hur?
Vit läder med illröda sulor under, lagomt kaxigt sådär. Tack babe!



fröken slösa

2009-07-06, 17:43:57 / Kategori: Vardagsbestyr
Nu har jag kommit hem från en shoppingrunda igen. Tänkte ju bara åka in och köpa mina skor men det blev en hel del mer. Lite av det är hemlisar för en viss person som jag vet kollar in min blogg så det yppar jag mig inte om! Blev en svängom på jobbet och handlade hem lite mat med. Och nu är jag hemma igen och bara lallar.. Vad nu då?

I'll be back

måndag # 1

2009-07-06, 12:29:10 / Kategori: Vardagsbestyr
Usch vad dålig jag har blivit på att blogga. Känns som jag bara jobbar jämt och ständigt och jobbar man inte ja då ska det göras en massa saker.. Men idag är jag ledig och självklart ska jag sova bort halva dagen! Typiskt.. Men nu ska jag bege mig ut för lite sko-shopping och för att ordna till lite saker åt mormor. Vad ar ni sötnötar för er?

Later!

. . .

2009-07-02, 18:58:54 / Kategori: Vardagsbestyr
Nu är O hemma och det blir myskväll ikväll. Men nu ska jag bli bjuden (hoppas jag?) på lite mat nere på grillen! Tjofräs

mitt i natta

2009-07-01, 00:29:44 / Kategori: Vardagsbestyr


Är hemma nu efter en lång dag på stan. Vi har ätit glass, skrattat, pratat och sjungit för fulla muggar. Däremot hade vi inte de bästa platserna i världen men vad gör det om hundra år när allting kommer kring? Nu ska jag krypa ner i sängen och mysa mellan lakanen.. Nightie!