sommar sommar sommar

2009-06-30, 11:02:36 / Kategori: Vardagsbestyr
allsång

Idag ska vi ut på äventyr och sjunga tillsammans med Lundin. Så nu väntar bara en dusch och sen fixa till mig själv så jag blir snygg. Sen ska jag brumma iväg och möta Linda. Ciao allihopa!

solsting

2009-06-29, 23:15:54 / Kategori: Vardagsbestyr
Phuh! Är äntligen klar med tvätten.. Trodde jag skulle avlida i tvättstugan i värmen. Är helt jäkla otroligt varmt utomhus fortfarande. Hoppas det blir lite svalare vindar imorgon för då ska jag och Linda ut på äventyr! Hade tänkt bädda rent ikväll med men det orkar jag bannemig inte ikväll. Blir en kall dusch snart och sen sängen..

Nightie!

amore

2009-06-25, 15:22:15 / Kategori: Vardagsbestyr


Bild lånad från lelove.

Idag jobbar min karl sent.. Så jag får roa mig själv, men det gör absolut ingenting. För jag har kissen, en god bok och solen på balkongen.


Oj, detta skulle ha postats för ungefär en timme sen men jag klickade nog aldrig på publicera. Men sådär, nu ska jag ta en kopp mora sockerdricka och återgå till mitt.

förändring

2009-06-25, 10:40:16 / Kategori: Vardagsbestyr
Jag måste till frissan relativt snart, det är ett som är säkert. För den här utväxten är inte att skoja med även fast jag vant mig.. Jag funderar på någonting i den här stilen. Fast aningens ljusare kanske. Eller så är jag wild and crazy och kör på mörkt mörkt och blir brunett! Scary va? Haha. Behöver någon slags förändring snart iaf.

lc

Idag kommer jag bli tokig. Vet inte alls vad jag ska göra. Fixa till mina fötter i fotbad, peela, fila, klippa, smörja och måla naglar ska jag iaf göra. Och BUSa lite ska jag nog med. Men sånt kan man göra till kvällen.. Hm. Well. Nu - Yoghurt!

paradiset på jorden

2009-06-24, 00:00:21 / Kategori: Vardagsbestyr

Det här är mitt paradis på jorden. Här finns ingenting, ingen mobil fungerar, inget rinnande vatten, ingen toalett som man kan spola, inget badkar eller dusch. Närmaste grannen finns ungefär en mil bort. Men ändå finns här allt. Allt man kan tänkas att behöva. Och där mår man som bäst.

och regnet det bara öser ner..

2009-06-13, 21:53:55 / Kategori: Vardagsbestyr


Orkar inte ens titta på tv .. Har legat i sängen och vilat men knappt så jag orkar det heller. Vill bara att O ska komma hem. Han är ute med grabbarna en vända ikväll. Han måste ju få lite paus från sin tråkiga nyopererade sambo.. Haha. Han har varit en ängel sen jag kom hem igår. Passat upp och kollat läget, sprungit med piller och mat. Ja allt man kan tänka sig. Ska se om han har lust att köpa med något ätbart till mig från stan sen när han kommer hem. Har just inget hemma förutom mackor och varma koppen..

Förresten. Vad jag ser ut i ansiktet på bilderna från inlägget innan. Ser både blå och gul ut i hela ansiktet. Snyggo där.

lördagsnöjen

2009-06-13, 19:55:19 / Kategori: Vardagsbestyr



.  ..

Såhär pigg var jag igår när jag kom hem från sjukhuset.. Lagomt svullen efter narkos och smärtstillande.

Har ont i axlarna ikväll, men det visste jag att det skulle komma. Har tagit min starka medicin nu och ska lägga mig ner och vänta på att den värkar..

Och nu verkar grannarna ha en riktig fetingfest med. Där försvann den vilan..



äntligen över

2009-06-13, 14:07:04 / Kategori: Vardagsbestyr

Hej hallå allihopa. Jag lever och stapplar på. Trodde jag skulle ha mer ont och vara mindre trött efter operationen, men det är tvärtom. Har knappt ont men är trött som en tok.

Kom in vid 7tiden tillsammans med O. Men han fick inte vara kvar, så jag fick fortsätta själv. Men allting gick jättebra och jag vaknade rosslig i halsen och supertrött. Fick åka hemmåt runt 5tiden då jag var så trött och gick på toa så sent efter operationen. Sov mest hela vägen hem och sen dess har jag mest bara sovit och ätit mina tabletter. O har väckt mig emellanåt för att ge mig lite mat och mediciner. Nu orkar jag iaf sitta upp och koncentrera mig på en sak i några minuter. Så vi hörs mer senare..

op

The day

2009-06-11, 23:34:19 / Kategori: Vardagsbestyr
Imorgon är det dagen D. Operationsdagen. Tidigt som sjutton, nästan mitt i natten, ska jag vara på sjukhuset. Sen ska jag sövas ned, få ner en slang i halsen som kopplas till en maskin som andas åt mig. Sen börjar dom skära och plockar ut det onda. Och sen får jag vakna upp igen, igensydd och med fina stygn. Börjar jag bli nervös? Nej nej inte alls! ..jag kommer bara skita på mig och skaka som ett asplöv imorgonbitti!

Annars har jag tvättat rent kläder inför morgondagen och dagarna efteråt. Och så har jag operations-duschat. "Tvätta håret. Skölj noga. Tvåla in kroppen noggrant och skölj. Tvåla in kroppen igen och skölj noga."  Imorgon ska jag upprepa allt förutom att tvätta håret.

Men nu ska jag gå och ta en havredricka innan jag ska nanna kudden!

lista att göra när man har tråkigt

2009-06-08, 13:51:34 / Kategori: Vardagsbestyr
Snodde den här listan från banditqueen.

10 FAVORITER

Dialekt: Dalmål
Mat: Mammas lasagne, svärmors köfte. Grillat
Låt: Svennebanan
Film: Dirty Dancing
Tecknad figur: Bamse! 
Sport: Sport? Att kolla på då isf..
Komiker: Oj, finns många bra. Big Ben-style
Veckodag: Lediga dagar
Soloartist: Lars winnerbäck

9 FÖR TILLFÄLLET
Humör: Bra, lite seg
Tanke: Vill
Kläder: Rosa mjukisbyxor och grå hoodie
Bakgrund: Någon serie om amerikanska hemmafruar.
Känsla: Hungrig
Tid: 13:41
Bästa sak: Operation om några dagar.

8 FÖRSTA
Bästa vän: Iita
Husdjur: Mitt marsvin Snövit
Utlandssemester: Hm, antingen Grekland eller Kanarieöarna.
Piercing: Under läppen, ovanför hakan.
CD skiva: Absolut Dance nr 6 eller liknande
Bil: Äger ännu inte någon bil, men snart så!
Ord: Hm, typ kaka eller mamma/pappa.

7 SENASTE
Telefonsamtal: O
Mat: Åt på Max igårkväll
Dryck: Funlights ApPear-saft
Biltur: Till Max och hem igår.
Tv-program: Oprah
Spelad låt: James Blunt
Köpta klädesplagg: Tröja från Gina Tricot

6 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina bästa vänner: Ja
Brutit mot lagen: Inte såvitt jag vet
Blivit arresterad: Ehm nej
Badat naken: Tror faktiskt inte jag har gjort det.
Varit med i TV: Nej
Varit med i tidningen: Ja, när jag var yngre

5 NEJ TACK
Skolämne: Matte
Mat: Skaldjur. annars äter jag nog allt. Förutom njurar, lever, mage osv..
Musik: Opera, country
Dryck: Rödvin
Djur: Spindlar. Fyy farao!

4 SAKER
Du gör när du har tråkigt: Sjunger, tar en snus.
Du gjorde igår kväll: Jobbade sen fiskade jag.
Du kan höra just nu: Kattens jamande och musik
Du inte kan leva utan: Min familj, vänner, sambo.

3 PERSONER
Du kan berätta allt för: O, Mamma&Pappa.
Du tycker om: O, Linda, Paola, Jeanette, Sandra och så säkert många fler. 
Du inte gillar: Falska "hej-jag-gör-allt-för-att-slicka-röv"-människor.

2 VAL
Coca cola eller fanta: Coca Cola
Hund eller katt: Katt.

1 ÖNSKAN
Att operationen går bra och jag återhämtar mig snabbt.

grattis kissen

2009-06-05, 22:33:47 / Kategori: Vardagsbestyr


Idag fyller Sultan 1 år! Hon har fått lite godis av matte idag minsann.

Annars tänkte jag överraska o när han skulle komma hem idag. Fick sluta tidigare på jobbet och styrde raka vägen in till stan för att hinna fram i tid. Kom fram 10 min innan tåget skulle komma in. Springer till perrongen och står där några minuter innan jag ringer för att lura fram lite detaljer om vart han sitter. Han svarar och jag hör lite bilar. "Jag gick av i flempan och tänkte ta bussen istället för att åka från stan" säger han. Men what the? Haha. Så där står jag och blir skitsur för nån minut. Bara och åka hemmåt själv då.. Så står han hemma och har redan maten igång. Vilken karl! Sen dess har jag städat och myst. Snart blir det dusch för oss båda och så ska O snagga sig så han är fin inför dopet vi ska på imorgon..

Later!

bokmalen, det är jag

2009-06-04, 19:42:56 / Kategori: Vardagsbestyr
Nu har jag fastnat igen. Hittade en gammal bok här hemma som jag aldrig börjat läsa. Undrar varför jag inte gjort det? Perfekt gå och lägga sig och läsa-bok. Lagomt seriös och man fastnar direkt. Jag ska nog krypa ner lite extra tidigt under täcket idag bara för att läsa lite!

bok

dagen

2009-06-03, 23:09:18 / Kategori: Vardagsbestyr
Vart en lång dag på jobbet idag men tiden gick fort på slutet.  Jag och en vän på jobbet hade storslagna planer på att få tag på gurkan men icke sa nicke. Men vi hade skoj iaf! Sen åkte jag hem och kikade på Greys. Men nu ska jag lägga mig och bläddra igenom ELLE interiör som damp ner i brevlådan idag. Sen ska jag läsa nya boken jag börjat på och sen sova som en stock! För imorgon börjar jag tidigt.. Later!

blue da ba di da ba da

2009-06-02, 17:42:28 / Kategori: Vardagsbestyr


Har nyss kikat på sista avsnittet av The Hills. Jag är fast i den serien! LC kommer inte komma tillbaka till hösten med serien vilket nog kommer vara konstigt, det är ju hon som är serien.

Nu ska jag iaf fixa iordning lite rester från igår. Superduper gott ska det bli. Måste ju vara lite ekonomisk ibland vet ni.

Och katten är fortfarande galen. Kan ni hjälpa mig? Någon som haft en katt som betett dig likadant?

ledig tisdag

2009-06-02, 13:46:53 / Kategori: Vardagsbestyr
Sitter och kikar på Oprah och vill egentligen ut från lägenheten. Men det är så jäklarns dåligt väder ute! Kan inte solen komma tillbaka istället?

maat

2009-06-01, 18:18:57 / Kategori: Vardagsbestyr


Nu blir det köttfärssås spagetti här hemma minsann! Pastan är alldeles strax klar!
Bon appetit till mig själv. Fan vad bra jag är. Later!